S.C.KLEENEX STAR SRL a luat fiinta în anul 2006, prin aport de capital integral privat românesc, activitatea de început constând în comercializarea de folii stretch si banda adeziva , ca mai apoi sa marim spectru de produse.

Principala noastra activitate este comercializare de folie stretch manuala sau automata, importata direct din UE.

Insa pe langa folie stretch mai comercilizam si alte produse destinate industriei ambalajelor, pe care le puteti comanda direct de pe site-ul nostru.

Experienta acumulata in toti acesti ani vine ca o garantie a calitatii produselor oferite de noi reflectandu-se in timpii de livrare redusi, in preturile competitive practicate si mai ales in grija pentru fiecare client.

Faptul ca lucram cu nume mari din domeniul productiei industriale, este marturie a serviciilor si produselor de calitate pe care le oferim.

Clientii nostrii sunt satisfacuti, asadar munca noastra este rasplatita.

Tipul de folie stretch oferita de catre compania noastra o puteti folosi in toate cazurile in care este necesara o ambalare simpla. O puteti utiliza pentru infolierea paletilor, ambalaje paletizate etc.Folia Stretch protejeaza continutul de praf si umiditate.

Este rezistenta la rupere si rezista la sarcini de pana la 1000 kg /palet, fara alunecare. KLEENEX STAR produce o gama variata de folie stretch: folie stretch latime rola 500mm sau 125 mm ; folie stretch grosime film 23my sau 17 microni; folie stretch pentru uz manual sau automat; folie stretch transparenta sau neagra.

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental KLEENEX STAR, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.