folie stretch

Foliile stretch, sau foliile extensibile sunt folosite in procesul de ambalare finala al paletilor cu produse sau diferitelor grupaje. Gama de folii stretch industrial acopera necesitatile de ambalare atat in regim manual cat si in regim semiautomat sau automat.

 • Folie stretch manuala transparenta

  Folia stretch pentru uz manual este folosita pentru asigurarea si protectia produselor pe paleti . Este recomandata pentru protectia produselor impotriva umiditatii, a prafului si murdariei.

  vezi mai mult
 • Folie stretch manuala neagra

  Folie stretch neagra pentru uz manual – utilizata la protectia/paletizarea produselor de mici si mari dimensiuni. Folie stretch neagra pentru uz manual – folosita in domeniul industrial si alimentar, se utilizeaza mai usor si mai rapid, fata de alte ambalaje, implicand costuri logistice mai scazute. Folia stretch neagra este de asemenea recomandata pentru uz general, este usor de manevrat si eliminat, atunci cand nu mai este necesara.

  vezi mai mult
 • folie stretch automata transparenta

  Folia stretch pentru uz automat este folosita pentru asigurarea si protectia produselor pe paleti. Este recomandata pentru protectia produselor impotriva umiditatii, a prafului si murdariei.

  vezi mai mult